zondag 10 november 2013

Badkamermeubels uit Teakhout bij u thuis te bezichtigen.



Showroom Badkamermeubels uit Teakhout bij u thuis.

 De mensen achter BadkamerExclusief.nl regelen het voor u.

1. Bestel uw producten zonder aanbetaling
Hebben onze badkamermeubels uw interesse gewekt maar zou u het badmeubel, voordat u een definitieve keuze maakt, toch eerst in het echt willen zien en aanraken? Voor badkamermeubels eventueel aangevuld met één of meerdere wastafels en mozaïektegels bieden wij de "showroom bij u thuis" service. We vragen geen aanbetaling, u betaalt alleen voor de service. Dit is een vast bedrag van € 95,00, ongeacht of u een aankoop doet of toch niet voor onze producten kiest. Bij een aankoop bespaart u de bezorgkosten van een externe transporteur.

2. Wij bezorgen het badkamermeubel
Wij bezorgen het badkamermeubel in overleg, op een moment waarop het u schikt. We vragen alleen een beetje flexibiliteit omdat we er naar streven om op een bezorgdag  twee of meer bezoeken, in uw regio, af te leggen.

3. Thuis zien en aanraken
Waar kunt u een badkamermeubel beter beoordelen dan in uw eigen huis.? Het is mogelijk om het  badkamermeubel waarin u geïnteresseerd bent op de begane grond van uw woning te bekijken. We vragen u alleen een handje te helpen als zware onderdelen naar uw woning gebracht of op het badmeubel geplaatst moeten worden. Indien u in een etagewoning of appartementencomplex woont is het mogelijk om het meubel in onze bestelbus of buiten te bekijken. We kunnen maximaal twee badkamermeubels voor u meebrengen. Dit eventueel aangevuld met één of meerdere wasbakken of waskommen en mozaïektegels uit ons assortiment.

4. Geen verplichtingen
Zodra u het badkamermeubel bekeken en beoordeeld hebt kunt u direct beslissen. Als u het badkamermeubel wilt behouden kunt u contant of met pin betalen. Let op, het installeren van badkamermeubelen verzorgen wij niet. Mocht het badkamermeubel anders zijn dan u had verwacht, dan bent u vanzelfsprekend niet verplicht om het meubel af te nemen. U betaalt dan alleen € 95,00 voor onze "showroom bij u thuis" service.

5. Interesse?
Bel ons of stuur ons een mail met daarin uw wensen. In welke producten bent u geïnteresseerd en zou u graag eens thuis willen bekijken? Welke bezorgdata  komen u gelegen? Denk hierbij aan data die ongeveer 14 dagen verder liggen. Wij nemen contact met u op om het een en ander af te stemmen. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten